Flyga i Ryssland under VM 2018

Flyga under VM 2018

Flyga under VM 2018

Med det kommande VM-slutspelet i Ryssland så kommer också tankarna på hur, när och vart ska man resa för att maximera sin vistelse i landet. Destinationer är många med flera olika spelplatser i ett enormt land. En högsäsong för flygbolagen minst sagt som kommer att få skjutsa tiotusentals supportar världen över för att de ska ha möjlighet att heja fram sitt lag på plats.

Ryska flygbolag

Ryssland där VM hålls under 2018 är en stormakt på många sätt, inte minst när det kommer till flygplan och stora flygplatser. Det största bolaget i landet, och ett utav de största flygbolagen i världen är Aeroflot. 1992 var bolaget det största i världen, efter det har man tappat något gentemot sina konkurrenter men är än idag ett enormt företag.

För dig som ska resa till Ryssland och även inrikes i landet under VM 2018 för att se din nation spela kommer mycket troligt att hamna på Aeroflot-plan. Man flyger till hela 93 destinationer världen över och bolaget ägs till största del utav den ryska staten. Lika stort och populärt som SAS är i Sverige, är Aeroflot i Ryssland.

Bolaget är arbetsgivare till flera tusen personer och kan stoltsera med en lång lista av olika flygplansmodeller. Den största modellen tar uppemot 400 personer, och med tanke på att de ryska arenorna under mästerskapet tar in 30 000 eller fler personer lär det bli hett om öronen för flygtrafiken.

Långa avstånd under VM 2018

Frågan är om det någonsin innan varit sådana avstånd mellan de olika spelplatserna som det är under VM i Ryssland. Restiderna mellan de olika spelstäderna kan lätt gå upp emot 4–5 timmar och då gäller det att hitta sätt att sysselsätta sig på de långa resorna. Firandet, sjungandet och allt annat kommer ta på energin, därför kan det vara skönt att slappna av under en flygning till nästa spelort.

Under tiden som du flyger finns det en hel del saker du kan roa dig med. Om du tröttnar på att testa de ryska delikatesserna som serveras på flyget så kan du alltid plocka fram din mobil eller laptop för lite underhållning. Se till att ställa in på flygplansläge eller använda dig utav det trådlösa nätet som erbjuds på dagens flygningar. Surfa runt bland olika sportblaskor och läs det senaste om mästerskapet, se vart nästa supportersamling är eller varför inte lägga ett spel på matchen du ska se på plats. Bästa oddsen hittar du alltid hos bettingsverige.nu! Se till att koppla av på resorna mellan matcherna så att du kommer utvilad och taggad till nästa match.

Den ryska servicen kommer hålla högsta klass under mästerskapet, så också flygresorna. Se till att planera din resa väl innan så slipper du eventuella förseningar och missade matcher. När ett mästerskap likt VM pågår vill man såklart vara uppkopplad så gott det går för att inte missa en enda nyhet. Med de ryska flygen ständigt i luften kommer du alltid att komma i tid till matcherna och att följa det svenska landslaget vart de än befinner sig kommer inte att vara ett problem.